Returul produselor 

Termenul de returnare al produselor achizitionate este de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform legislatiei in vigoare.

In acest sens, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta precum cea in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit si dovada achizitiei (factura fiscala in original).

Returul se efectueaza doar dupa anuntarea in prealabil a Vanzatorului si in baza acordului scris al acestuia. Produsele returnate fara acest accept scris nu vor fi receptionate in momentul in care vor ajunge la Vanzator.

Returul poate fi efectuat doar la produsele ce s-au livrat din stoc in momentul in care a fost trimisa comanda. Pentru produsele ce nu sunt pe stoc si care se importa pe baza comenzii lansata de catre Cumparator NU se poate face retur.

Pentru a aduce produsele ce nu sunt in mod uzual pe stoc se va percepe un avans intre 30 - 100% din valoarea produselor comandate.

In cazul in care nu se mai doresc produsele comandate, avansul nu se restitue.