Serviciile oferite de Accesorii-Pneumatice

CONSULTANTA, PROIECTARE, DISTRIBUTIE SI SUPORT TEHNIC

Intampinand cererea mare de produse industriale din tara cu oferte ce au in componenta lor produse de la firme precum AZPneumatica, ASCO Joucomatic, Vuototecnica, Fiac, AVM AutomationNascom garanteaza succesul investitiilor in serviciile oferite.

Misiunea noastra 
Cu o misiune ce pune pe prim loc clientul, gasirea celor mai bune solutii pentru acestia reprezinta o prioritate. Ne definesc adaptabilitatea, perfectionismul si puterea de a cauta si gasi solutii. Acestea, combinate cu entuziasmul si tenacitatea tinerei echipe din Nascom Invest nu pot impune decat un singur curs – unul ascendent.

Diversitatea 
Nascom Invest numara peste 8000 de produse industriale, pe care le poate pune la dispotiie in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret, produse la care poate oferi si consultanta tehnica. Reprezentant principal in Romania al unor firme europene cu prestanta si longevitate pe pietele internationale, Nascom Invest promoveaza profesionalismul si seriozitatea.

Inovatia 
Mereu in pas cu cerintele clientilor care activeaza in domeniu, Nascom Invest este mereu pregatita pentru a onora comenzi dintre cele mai diverse. Studiile de piata realizate periodic ne ajuta sa ne imbogatim linia de produse oferite, pe site-ul nostru putand vedea o prezentare succinta a acestora.

Ambitia noastra 
Cu cea mai buna oferta de pe piata interna, promptitudinea livrarii comenzilor, seriozitatea si deschiderea catre nou, am reusit sa realizam parteneriate cu furnizori europeni certificati si recunoscuti la nivel mondial. Privind mereu spre viitor, dar bazandu-ne pe experienta castigata, putem sa va oferim o alternativa viabila la cerintele dumneavoasta!

            Contactati-ne si impreuna vom gasi cea mai buna solutie!